Új szolgáltatás az ún. 3D kép készítése / 3D fotózás.

Napjainkra igen elterjedt lett ennek az új technológiának az alkalmazása elsősorban filmes és fotós téren. Egyre több film és 3 dimenziós képet látni weboldalakon. Valóban egy igen jó és hasznos technika ez. Képeinket sokkal érdekesebbé tehetjük, a néző “belelép” a film/ kép világába és egy lesz vele, mintha Ő is ott lenne.

Ezt a lehetőséget most én is felkínálom önnek. Képeit kreatívabban és modernebb formában jelentetheti meg az interneten, vagy akár offline egy prezentáció keretében, így leendő ügyfelei szinte biztos, hogy vásárlásra ösztönözhetőek.

A képek szabad szemmel nem mutatnak sokat – mint a fenti ábrán is látható -, de egy 3D szemüveggel már teljesen más a hatás. A szemüvegek nagy előnye, hogy a síkbeli képeket (2D, normál fotók) kimozdítják a síkból és 3 dimenzióssá válik. 3D szemüvegeket lehet rendelni tőlem is, sőt ügyfeleimet megajándékozom 1 db ilyen szemüveggel, hogy élvezhesse az új digitális világot.

Fontos megemlíteni, hogy a 3D szemüveget felhelyezve a szemnek kell egy kb. 30 mp, amíg rááll a szemüvegre. Ezután tárul Ön elő az új világ rejtett kincsei, és “belép a képbe”.